Kinderenlerenrekenen.nl www.kinderenlerenrekenen.nl

Kinderenlerenrekenen staat gerangschikt op 2.078.738 in Nederland. 'Kinderen leren rekenen: platform voor beter rekenonderwijs | Kinderen Leren Rekenen.'

2.078.738Rangschikking in Nederland

--Rangorde Wereldwijd

Maandelijks bekeken pagina's< 300
Maandelijkse bezoeken< 300
Waarde per bezoeker--
Geschatte waarde€ 492,94 *
Externe links--
Aantal pagina's--
Trefwoorden
Onbeschikbaar
Land rang
Onbeschikbaar

*Geschatte gegevens, lees disclaimer.
Laatst aangepast: 31/12/2013

www.Kinderenlerenrekenen.nl

Om te beginnen heeft Kinderenlerenrekenen links naar pagina's zoals, Agenda, Nieuwe Rekenmethoden, In De Klas, Uit De Samenleving, Voor Ouders, en Publicaties.

InhoudHet heeft inhoud betreffende: "Kinderen leren rekenen platform voor beter rekenonderwijs," "Rekenen in de klas tips voor beter en leuker rekenonderwijs," "Rekenen voor ouders rekenspelletjes voor de kinderen, Kinderen," en "Contactformulier reageer op de website Kinderen leren rekenen." De tekst wordt geëncodeerd met de utf-8 tekenset.

Links

Verwante SitesAndere verwante sites zijn kinderenkopieren.nl, kinderenleren.nl, kinderenlerendoorspelen.blogspot.com, kinderenlerendoorspelen.nl.

Server
Server locatie
Estate
Amsterdam
Nederland
52.35, 4.92

Het heeft 3 DNS registraties, ns.estate.nl, ns2.estate.nl, en ns3.estate.nl. De omgeving van de programmeertaal is ASP.NET. Z'n IP nummer is 213.206.90.158. Estate Amsterdam is de locatie van de Microsoft-IIS/7 server.

Server setup
Cache-Control:private
Content-Length:11261
Content-Type:text/html; Charset=utf-8
Server:Microsoft-IIS/7.0
Set-Cookie:--
X-Powered-By:ASP.NET
Date:--